Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Lokaal Bestuur Vosselaar

Plons Kleine-Brogel moet sluiten vanwege coronabesmettingen

PeerIn de laatste zeven dagen hebben meer dan drie kinderen van Plons Kleine-Brogel positief getest op corona. Volgens de richtlijnen van Kind & Gezin moet de volledige opvang daarom sluiten. De opvang zal dus tot en met vrijdag 21 januari gesloten zijn.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Afvalkunst in leegstaande etalages en doorzichtige afvalcontainers voor shock-effect: Hasselt start nieuwe campagne tegen zwerfvuil
  PREMIUM
  Hasselt

  Afvalkunst in leegstaan­de etalages en doorzichti­ge afvalcon­tai­ners voor shock-ef­fect: Hasselt start nieuwe campagne tegen zwerfvuil

  De leegstaande etalages in Hasselt krijgen deze maand een wel zeer unieke invulling. Zo voorziet de stad afvalkunstwerken in de lege ruimtes op de Gelatineboulevard, aan het Ursulinenhof en in de TT-wijk. Een levensgrote ‘zwerfvuilpop’ bewoog zich woensdagmiddag zelfs doorheen Hasselt om mensen aan te moedigen géén afval op de grond te gooien. “Met deze nieuwe campagne willen we de Hasseltse neuzen nogmaals op de afvalfeiten drukken.”