Van links naar rechts: Frank van Ouytsel, Jos Kruiter, Jean Jonkers
Volledig scherm
Van links naar rechts: Frank van Ouytsel, Jos Kruiter, Jean Jonkers © Center Parcs

Nieuwe General Managers bij Center Parcs: Perenaar Jean Jonkers krijgt leiding over Erperheide

PeerCenter Parcs maakt zich klaar voor 2021 en wijzigt zijn managementteam in België. In mei opent Terhills Resort in Maasmechelen. Frank van Ouytsel zal er fungeren als General Manager. Zijn plaats in De Vossemeren wordt ingenomen door Jos Kruiter die hiervoor General Manager was van Center Parcs Erperheide. Daar zal de geboren Perenaar Jean Jonkers de leiding overnemen.

 1. Jordy Kunnen wordt met 22 lentes jongste gemeenteraadsvoorzitter in Vlaanderen: “Ik wil jongeren dichter bij politiek brengen”
  Bree

  Jordy Kunnen wordt met 22 lentes jongste gemeente­raads­voor­zit­ter in Vlaanderen: “Ik wil jongeren dichter bij politiek brengen”

  Na 36 jaar stapt Jacques Leten (sp.a) uit de actieve politiek. Hij vindt dat het tijd is om zich op zijn familie te richten en wordt opgevolgd door Jordy Kunnen. Die wordt daarmee de jongste gemeenteraadsvoorzitter in Vlaanderen. “Dat beschouw ik als een hele eer", aldus de 22-jarige Jordy. “Ik heb het geluk om met mijn jonge leeftijd een behoorlijke groep van de Breeënaren te vertegenwoordigen die anders gewoon uit de boot valt.”
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre