De bolle buik is zichtbaar.
Volledig scherm
De bolle buik is zichtbaar. © Natuur en Bos.

Naya de wolf staat op het punt om te bevallen

Wolf Naya is zwanger. De bolle buik, zichtbaar op recente gemaakte beelden, doet zelfs vermoeden dat Naya één van de komende dagen welpjes zal krijgen. 

23 reacties

 • samuel goossens

  2 jaar geleden
  Amai, ik verschiet hier van al die negatieve reacties, die hebben hier blijkbaar allemaal de boze wolf en de 7 geitjes geloofd en blijkbaar nog altijd.. allemaal watjes.. Als het die wolven niet aanstaat, vroeg of laat trekken ze vanzelf wel weg.. Trouwens elke vleeseter hier in België, inclusief huiskatten eten hun prooi, dood of leven op..
 • dave goor

  2 jaar geleden
  er zitten 700+ wolven in duitsland en daar is nog niemand aangevallen net zoals in de rest van de wereld de afgelopen 100j dus dus aub een beetje normaal... de jongeren gaan (moeten) zwerven en hun eigen gebied zoeken dus dat heeft niks met uitgezet te maken... zelf miljoenen schapen oh zo humaan slachten maar die paar die onze ocharme 2 wolven eten dat kan en mag niet... hoe zielig kan je zijn...
 • Geert Tamsyn

  2 jaar geleden
  Goed zo! Jan de Vos, ik kweek al dertig jaar allerlei gevogelte in een regio waar het krioelt van vossen en buizerds, nog geen enkel dier verloren.
 • Eline Van Tendeloo

  2 jaar geleden
  Al deze haat reacties tegen over de wolven. Wolven vallen van nature geen mensen aan en hebben er zelf bang van. Dus begin al niet van is schiet ze af, want uw kinderen komen niet in gevaar. Het is een bedreigde dieren soort, je zou net blij moeten zijn.
 • Flor De Preter

  2 jaar geleden
  En weldra gaan de welpjes met hun mama uitstapjes maken, joelde een enthousiaste natuurvriendin. Toch eens afwachten wat voor uitstapjes.De lammeren kijken er alvast naar uit!
 1. Van handvol vechtpartijtjes en arrestaties tot ontruimd Dusartplein omstreeks 23 uur: dit was de eerste avond op de Hasseltse terrassen
  Hasselt

  Van handvol vechtpar­tij­tjes en arresta­ties tot ontruimd Dusart­plein omstreeks 23 uur: dit was de eerste avond op de Hasseltse terrassen

  De Hasseltse jongeren die in tienvoud vers getapte pintjes bestelden op het Kolonel Dusartplein: het bleek een voorbode van overvolle terrassen, ook na sluitingsuur. Zij vonden een comfortabel plekje op de vloer of staand in hun bubbel, nadat de café-uitbaters tijdig begonnen met het opruimen van de terrasstoelen en de leeggedronken pintjes. Uiteindelijk kon de politie het grootste deel van de jongeren echter huiswaarts sturen omstreeks 23 uur.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan