Hilarisch: Naya de Wolf vertelt over haar 'bevalling' op Instagram.
Volledig scherm
Hilarisch: Naya de Wolf vertelt over haar 'bevalling' op Instagram. © Instagram

‘Naya de Wolf’ over bevalling op Instagram: “August is flauwgevallen”

Naya de Wolf heeft sinds enige tijd een eigen Instagram-account. Wie achter de pagina zit weten we niet, maar vandaag maakt Naya op hilarische wijze haar eigen bevalling bekend. Ze vertelt over haar epidurale en hoe haar partner August flauwviel.

5 reacties

 • frans Venloo

  2 jaar geleden
  Wat een heisa er zullen alleen meer lammetjes doddgebeten worden maar deze worden eerst verdoofd alvoren ze de keel worden doorgebeten of toch niet .
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  wat een onnozele kinderachtige boel is me dat daar allemaal,regeringen die een land niet kunnen besturen en regelrecht naar de afgrond leiden ,en een paar imbicielen die met wolven belastings geld liggen te verkwisten,belachelijke troep
 • karin verwimp

  2 jaar geleden
  Haha! Ik lig in een deuk! Hopelijk gaat alles in het echt ook goed en vinden Naya's eerste spruiten eens volwassen ook een veilige thuis.
 • Mady Vermeulen

  2 jaar geleden
  Prachtig! Hopelijk wordt het kersverse gezinnetje niet opgejaagd, doodgereden of uitgehongerd. Bij mij mogen de ouders en hun kleintjes komen eten als ze hun buikje niet vol krijgen. Als ik weet waar ze zijn ga ik hen zelfs voederen.
 • Georget PAPPENS GEORGET

  2 jaar geleden
  Wanneer gaat de groene beweging eens stoppen met ons te pesten, door onnatuurlijke praktijken toe te passen. Wolven importeren. Vossenpopulatie overdreven laten groeien Slechtvalken kweken op kerktorens En wat het ergste is... ons lachend in de media op kosten jagen... Zijn wolven een beschermde soort??? indien neen(horen hier niet meer thuis)... strekken en zwijgen...
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”