De Blues Beatles
Volledig scherm
De Blues Beatles © Blues Peer

Matt Schofield en Blues Beatles op Blues Peer

Blues Peer heeft opnieuw twee namen toegevoegd aan de line-up. Matt Schofield en de Blues Beatles vervoegen Beath Hart, Chris Robinson Brotherhood en 50 Years Neil Young op de affiche.

0 reacties

 1. Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken
  PREMIUM
  Limburg

  Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken

  Moederdag staat bijna voor de deur, hét moment om onze (plus)mama of oma eens in de bloemetjes te zetten. Al hoeft dat zeker niet altijd letterlijk te zijn. Zo vind je bij de lokale handelaars tal van originele geschenken om er dit jaar een verfrissende twist aan te geven. Onze redactie zocht tien leuke cadeautips bij elkaar in Limburg om je op weg te helpen. Enjoy!
 2. Wolke Janssens (STVV): “Hopen op stuntzege tegen AA Gent”
  Voetbal 1A

  Wolke Janssens (STVV): “Hopen op stuntzege tegen AA Gent”

  Na een goede voorbereiding met slechts één nederlaag, tegen RSC Anderlecht, start Sint-Truiden zondagavond om 21 uur met vertrouwen aan de competitie. De laatste oefenwedstrijd werd een gelijkspel thuis tegen Eupen. Nu krijgen de Kanaries de Buffalo’s over de vloer. Wolke Janssens (26) liet zich opmerken tijdens de voorbereiding op zijn rechterflank. De sterkhouder is ervan overtuigd dat STVV klaar is om AA Gent warm te ontvangen.
 3. Man vergeet dat hij voertuig verplaatst heeft en belt politie op voor diefstal
  Maaseik

  Man vergeet dat hij voertuig verplaatst heeft en belt politie op voor diefstal

  Politie Maasland kreeg dinsdagmiddag een oproep binnen in verband met een autodiefstal. De gebeurtenissen speelden zich af om 13.55 uur ter hoogte van de S.L. Kerkstraat in Maaseik. “Een bewoner meldde dat zijn voertuig werd gestolen op de parking van de Delhaize. Na een halfuur herinnerde hij zich dat hij na het winkelen nog een kop koffie was gaan drinken en zijn voertuig verplaatst had. Het voertuig werd daar ook teruggevonden, dus van de diefstal was geen sprake.”