Start to run sfeerfoto
Volledig scherm
Start to run sfeerfoto © Didier Verbaere

Maak je goede voornemens waar met Start to run op de Finse Piste in Peer

PeerIs een van jouw goede voornemens om dit jaar meer te bewegen? Dan is de Start to run op de Finse Piste in Peer zeker iets voor jou. Vanaf donderdag 27 januari begeleidt de sportdienst van Peer elke donderdagavond beginnende lopers om hun sportief doel te bereiken. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Ziekenhuis Noorderhart verwelkomt vernieuwde afdeling materniteit: “We wilden de hechting tussen moeder en kind bevorderen”

  Ziekenhuis Noorder­hart verwelkomt vernieuwde afdeling materni­teit: “We wilden de hechting tussen moeder en kind bevorderen”

  Vier koalakamers, co-sleepers voor de pasgeborenen en een volledige make-over. Dat is wat nieuwe ouders mogen verwachten op de vernieuwde afdeling materniteit van Noorderhart. De werken namen anderhalf jaar in beslag en kenden een kostenplaatje van 2,3 miljoen euro. “Met deze vernieuwingen bieden we jonge gezinnen zoveel mogelijk comfort tijdens een van de belangrijkste fases in hun leven”, klinkt het.
  Pelt