Het gloednieuwe jongerencentrum ‘De Bak’ moet tegen februari 2020 de deuren openen en de ontmoetingsplaats bij uitstek worden voor de lokale jeugd.
Volledig scherm
Het gloednieuwe jongerencentrum ‘De Bak’ moet tegen februari 2020 de deuren openen en de ontmoetingsplaats bij uitstek worden voor de lokale jeugd. © Repro Mine Dalemans

Jongeren Advies Centrum krijgt plaats in jongerencentrum De Bak

De Stad Peer wil dat elke Perenaar zich goed in zijn vel voelt. “In het beleidsplan 2020-2025 reserveren wij daarom een bijzondere plaats voor jongerenwelzijn in het jongerencentrum De Bak. Wij zetten er een samenwerking met het JAC (Jongeren Advies Centrum) voor op”, zegt burgemeester Steven Matheï (CD&V).

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.