Gratis initiatielessen basket

 1. Sportzone Louwel krijgt nieuwe parking
  Opglabbeek

  Sportzone Louwel krijgt nieuwe parking

  Het gemeentebestuur trekt 450.000 euro uit voor een nieuwe parking aan de sportzone in Louwel. “De parking bestaat vandaag uit een verhard gedeelte in asfalt en een kiezelparking. Het asfalt is verouderd en verkeert in slechte staat, waardoor een herstelling slechts een tijdelijke oplossing zou zijn”, zegt Marco Goossens (CD&V), schepen van Mobiliteit en Openbare Werken. “In het masterplan dat voor de sportzone opgemaakt werd, is een grondige heraanleg van de parking voorzien. We gaan de hele parking opnieuw aanleggen in asfalt, maar ook met veel groen. Het wordt een duurzame parking waarvan we de plannen in overleg met de voetbalclub hebben uitgetekend.”
 2. Van handvol vechtpartijtjes en arrestaties tot ontruimd Dusartplein omstreeks 23 uur: dit was de eerste avond op de Hasseltse terrassen
  Hasselt

  Van handvol vechtpar­tij­tjes en arresta­ties tot ontruimd Dusart­plein omstreeks 23 uur: dit was de eerste avond op de Hasseltse terrassen

  De Hasseltse jongeren die in tienvoud vers getapte pintjes bestelden op het Kolonel Dusartplein: het bleek een voorbode van overvolle terrassen, ook na sluitingsuur. Zij vonden een comfortabel plekje op de vloer of staand in hun bubbel, nadat de café-uitbaters tijdig begonnen met het opruimen van de terrasstoelen en de leeggedronken pintjes. Uiteindelijk kon de politie het grootste deel van de jongeren echter huiswaarts sturen omstreeks 23 uur.
 3. Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken
  PREMIUM
  Limburg

  Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken

  Moederdag staat bijna voor de deur, hét moment om onze (plus)mama of oma eens in de bloemetjes te zetten. Al hoeft dat zeker niet altijd letterlijk te zijn. Zo vind je bij de lokale handelaars tal van originele geschenken om er dit jaar een verfrissende twist aan te geven. Onze redactie zocht tien leuke cadeautips bij elkaar in Limburg om je op weg te helpen. Enjoy!
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek