Meer dan duizend aanwezigen begonnen vanmorgen aan de uittocht in Erperheide in Peer.
Volledig scherm
Meer dan duizend aanwezigen begonnen vanmorgen aan de uittocht in Erperheide in Peer. © Benoit De Freine

Duizend bezoekers moeten Centerparcs Erperheide vroegtijdig verlaten, anderen maken gedwongen rechtsomkeer: “De grote meerderheid reageert begripvol”

Slecht nieuws voor de vakantiegangers die een weekendje Centerparcs hadden geboekt. Het park besloot vrijdagmorgen om alle vestigingen te sluiten. Bij De Vossemeren in Lommel en Erperheide in Peer ging de poort om 12 uur in het slot. “We laten iedereen wel op zijn gemak vertrekken”, zegt directeur Jos Kruiter. Een vijftigtal mensen die het nieuws misliepen moest rechtsomkeer maken. 

  1. Van een binnenspeeltuin tot een blotevoetenpad: met deze 8 zomervakantietips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk
    PREMIUM
    Limburg

    Van een binnen­speel­tuin tot een blotevoe­ten­pad: met deze 8 zomervakan­tie­tips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk

    De zomervakantie is weer aangebroken en dat betekent eindelijk tijd om leuke activiteiten te doen. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan komt daar met onze tips ongetwijfeld verandering in. Van een binnenspeeltuin in Heusden-Zolder tot een blotevoetenpad in Zutendaal: met deze 8 zomervakantietips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk.