Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © AFP

Drugslabo ontdekt in Peer, één verdachte opgepakt

PeerDe federale gerechtelijke politie van Limburg heeft donderdagochtend een inval gedaan in een boerderij aan de Molhemstraat in Wijchmaal-Peer.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Ekselse pianiste speelt in ‘De Twintigers’
  Eksel

  Ekselse pianiste speelt in ‘De Twintigers’

  Tijdens de Week van de Belgische muziek, die loopt van 31 januari tot 6 februari, start radiozender Klara met de tweede editie van De Twintigers. Je ontdekt er wie de nieuwe generatie is die de toekomst van de klassieke, jazz- en wereldmuziek in ons land zal kleuren. Binnen haar ruime muziekradius selecteerde Klara tien veelbelovende musici die het verschil maken. Het zijn uitgelezen muzikanten die 20 tot 29 jaar oud zijn op het moment van de uitzending. Eén van hen is de Ekselse Marie François. Ze is te horen vanaf maandag 7 maart met concert op zondag 13 maart.