Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © AFP

Drugslabo ontdekt in Peer, één verdachte opgepakt

PeerDe federale gerechtelijke politie van Limburg heeft donderdagochtend een inval gedaan in een boerderij aan de Molhemstraat in Wijchmaal-Peer.

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. “Ik ben serieus geschrokken hoe hoog 230m écht is”: Helikopter toont inwoners toekomstig uitzicht van Maaseik met twee windmolens
  PREMIUM
  Maaseik

  “Ik ben serieus geschrok­ken hoe hoog 230m écht is”: Helikopter toont inwoners toekomstig uitzicht van Maaseik met twee windmolens

  Minutenlang cirkelde een knalgele helikopter zaterdagmiddag op 230m hoog boven de Markt van Maaseik. Als het van Luminus afhangt, staan er binnenkort twee windturbines van die grootte op één kilometer van het stadscentrum. In de helikopter zaten burgemeester Johan Tollenaere (Open Vld) en Rob Gonissen, een bezorgde Maaseikenaar, om aan alle inwoners duidelijk te maken hoe hoog de nieuwe turbines in werkelijkheid zouden zijn. “Binnenkort doe ik mijn voordeur open en zie ik daar een windturbine van 230 meter hoog.” Maar niet alleen het uitzicht baart de bewoners zorgen.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.