Vorig jaar voor de start van Milaan-Sanremo: Boonen in gesprek met een lachende Gilbert.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar voor de start van Milaan-Sanremo: Boonen in gesprek met een lachende Gilbert. © Photo News

Tom Boonen: “Eerlijk, wat Gilbert nu voor mekaar krijgt, kon ik met mijn 82 kilo niet”

Parijs-RoubaixAls analist van Het Laatste Nieuws maakt Tom Boonen, zelf viervoudig winnaar van Parijs-Roubaix, een diepe buiging voor Philippe Gilbert. “In het moderne wielrennen kent Gilbert dan ook zijn gelijke niet.”

6 reacties

 • Ronny Popelier

  3 jaar geleden
  Decorte,Tom Boonen heeft cwel degelijk mooie koersen solo gewonnen. Tom was bijna 15 jaar de beste klassieke renner. Gaan nog tijdje geduld moeten hebben vooraleer er een nieuwe Tom in het peloton komt. Waarom moeten sommige toch altijd onterechte opmerkingen maken over vermeende producten. Zo ja lopen ze nu wel degelijk tegen de lamp. Renners zijn enorm getrainde sporters onder dokter begeleiding . Ze kunnen enorm veel aan .
 • Gunther Schoonjans

  3 jaar geleden
  misschien wel binnen 10jaar. maar dat kan je dan ook zeggen over de 5 rondes van frankrijk die Merckx gewonnen heeft. niet?
 • Danny Damiaens

  3 jaar geleden
  Te weinig zon doet met mensen de korte rare uitspraken,wandelen gaan doet wonderen.
 • Sam Van Meirvenne

  3 jaar geleden
  Goed gedaan. Zeer knappe prestatie. Blijft ook steeds aanvallend koersen.
 • jorg de clerck

  3 jaar geleden
  Je neemt nu bloedstalen af en als je die na 10jaar nakijkt met de wetenschap die er dan is van verboden producten weet je wat hij genomen heeft.
 1. FOTO. Vandaag op de kasseien van Roubaix: Sagan poseert met fans, Van Aert heeft er zin in
  Parijs-Roubaix

  FOTO. Vandaag op de kasseien van Roubaix: Sagan poseert met fans, Van Aert heeft er zin in

  Zondag staat de 117de editie van Parijs-Roubaix geprogrammeerd, dus worden de kasseien van de Hel vandaag al duchtig herkend. Onder meer Wout van Aert, die aan een uitstekend voorjaar bezig is en vorig jaar bij zijn eerste deelname aan de Helleklassieker meteen dertiende werd, trok er al op uit. Ook Peter Sagan en BORA-Hansgrohe verkenden naar jaarlijkse gewoonte de kasseistroken van Parijs-Roubaix. Al even traditiegetrouw vangt die parcoursverkenning aan bij een plaatselijke supermarkt in Denain net over de Frans-Belgische grens. Daar waren enkele leerlingen van een klas op post die de kasseien in het bos van Arenberg-Wallers hebben opgekuist. Bovendien mochten ze ook een stukje kasseien leggen voor het Bora-hoofdkantoor in Duitsland. Ontdek hier de fraaiste beelden.