Photo News
Volledig scherm
© Photo News

REACTIES. Van Aert in tranen: “Zit voorlopig niet mee in Roubaix”, Vanmarcke: “Ze gingen er mij niet afrijden vandaag”

Parijs-RoubaixPhilippe Gilbert heeft met winst in Parijs-Roubaix zijn vierde monument te pakken. “Beetje bij beetje kom ik dichter bij mijn droom om ze alle vijf te winnen”, vertelde hij. Maar hoe reageerden de andere protagonisten? Een overzicht.

21 reacties

 • patrick isenborghs

  3 jaar geleden
  roger die beelden dat de auto hem hinderde dat klopt en iedereen stond op zijn achterste poten , maar hoeveel km heeft hij daarvoor in de slipstream van die wagen gezeten? Is trouwens beboet voor dat . Als je A zegt moet je ook B durven zeggen
 • Johan Maddens

  3 jaar geleden
  Wout kan alles , heeft ie al bewezen . Klopte VDP in de spurt in de Elfstedenronde en versloeg Tony Martin in een tijdrit . Wout heeft zelf bevestigd dat hij vooral dit seizoen nog eerst ervaring wil opdoen . Gun hem nog wat tijd . Chapeau voor wat hij gepresteerd heeft in het voorjaar en dan nog met een proces in het achterhoofd die nog niet opgeklaard is .
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  patrick isenborghs bij die domme val van VDP valt toe hij zijn ene hand omhoog stak stond er onmiddellijk een ploegmaat bij, dus even correct blijven en waarschijnlijk heeft u niet opgemerkt dat de auto (volgers) Wout ook nog gehinderd hebben en van dat gat gemakkelijker toe maken slaat nergens of u heeft zeer waarschijnlijk ook al P-R gereden vandaar uw deskundige uitleg.
 • patrick isenborghs

  3 jaar geleden
  Roger Deprez MVDP heeft ook het gat zonder hulp moeten toerijden in de ronde , niet gezien misschien? trouwens het is gemakkelijker om een gat toe te rijden in PR dan in de ronde daar er overal volgwagens op het parcour zijn die de ene of andere renner met pech aan het helpen zijn , maar swoit wout heeft een formidabele koers gereden en verdiende meer
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  De kenners gaat het eens over Wout vertellen, Wout heeft dit niet en Wout heeft dat niet, wat een belachelijke opmerkingen. Feiten zijn belangrijk als men alles bij elkaar telt moet hij bijna 3 minuten goed maken zonder hulp van een ploegmaat wat ze vonden het niet nodig om hem op te wachten, iedere kopman krijgt hulp bij andere ploegen maar niet bij Jumbo-Visma. Hij is mee bij de juiste ontsnapping en op 22 km moet hij er af, geen enkele kopman kan dit van eender welke ploeg zonder hulp.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.