Bos van Wallers schoongemaakt.
Volledig scherm
Bos van Wallers schoongemaakt. © Les Amis de Paris-Roubaix

Klaar voor Parijs-Roubaix: kasseien Bos van Wallers onkruidvrij gemaakt

Parijs-RoubaixZondag is het zover: dé Helleklassieker. Met Parijs-Roubaix in zicht zijn ook de mythische kasseistroken onder handen genomen. Zo is het Bos van Wallers onkruidvrij gemaakt.

8 reacties

 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Als ik de zegelijst bekijk van P.Roubaix toch de allerbesten , buiten enkele uitzonderingen die die wedstrijd gewonnen hebben . Net zoals in een WK (een eendags wedstrijd) Geluk en de vorm van de dag bepaald alles !
 • ringo van der pulst

  1 jaar geleden
  Diegene met het minste pech zal winnen,of ermoet een trein passeren.Aja dat is ook pech.
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  luc & bernard hoe volwassen VA is hebben enkele miljoenen belgen zondag weer gezien. Een heel team laten kapot rijden en dan zelf te falen bij de afwerking net als het WK vorig jaar .En Bernard steek toch telkens de schuld niet bij vdp als VA faalt man want buiten zijn 2 tegen aanvallen van 50 meter op julian heeft hij het wiel gekozen van vdp & is er niet meer uitgekomen
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Parcours voor vandepoel ...! Een van de mooiste koersen van het jaar Dat de beste mag winnen eh En laat ons hopen mooi weer en mooie wedstrijd 👍
 • Luc Verhaegen

  1 jaar geleden
  Ben het helemaal eens met bernard vermeulen en inderdaad is Wout veel volwassener als vdp profiteert van wout is net als de vader die was daar ook goed in .
 1. Na scheiding en verlies van vrienden Myngheer en Demoitié wordt Tom Devriendt vierde in Roubaix: “Hij wou paar jaar geleden echt stoppen”
  PREMIUM
  Parijs-Roubaix
  12

  Na scheiding en verlies van vrienden Myngheer en Demoitié wordt Tom Devriendt vierde in Roubaix: “Hij wou paar jaar geleden echt stoppen”

  Twee jaar geleden wou hij zijn fiets aan de haak te hangen. In Roubaix kwam zijn fiets amper een meter te kort voor het podium. Tom Devriendt (30) bezorgde zichzelf en zijn ploeg Intermaché - Wanty - Gobert de dag van zijn leven. “Ik heb een paar jaar in een moeilijke spiraal gezeten. Dit is een beloning voor de ploeg om mij altijd te blijven vertrouwen.”
 2. Pakt na de ‘dropper post’ van Mohoric ook Team DSM uit met nieuw snufje in Roubaix? “Revolutionair voor de koers”
  Wielrennen
  8

  Pakt na de ‘dropper post’ van Mohoric ook Team DSM uit met nieuw snufje in Roubaix? “Revolutio­nair voor de koers”

  Herinnert u zich nog de ‘dropper post’ die er mee voor zorgde dat Matej Mohoric in de afdaling van de Poggio iedereen kon afschudden en zo Milaan-Sanremo wist te winnen? Wel, volgens Cyclingnews probeert ook Team DSM komende zondag de concurrentie te slim af te zijn met een nieuw snufje. John Degenkolb en co rijden dan voor het eerst met de Scope Atmoz, een apparaat dat de renners toelaat om de bandendruk al fietsend te laten variëren.