Bos van Wallers schoongemaakt.
Volledig scherm
Bos van Wallers schoongemaakt. © Les Amis de Paris-Roubaix

Klaar voor Parijs-Roubaix: kasseien Bos van Wallers onkruidvrij gemaakt

Parijs-RoubaixZondag is het zover: dé Helleklassieker. Met Parijs-Roubaix in zicht zijn ook de mythische kasseistroken onder handen genomen. Zo is het Bos van Wallers onkruidvrij gemaakt.

8 reacties

 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  Als ik de zegelijst bekijk van P.Roubaix toch de allerbesten , buiten enkele uitzonderingen die die wedstrijd gewonnen hebben . Net zoals in een WK (een eendags wedstrijd) Geluk en de vorm van de dag bepaald alles !
 • ringo van der pulst

  1 maand geleden
  Diegene met het minste pech zal winnen,of ermoet een trein passeren.Aja dat is ook pech.
 • patrick isenborghs

  1 maand geleden
  luc & bernard hoe volwassen VA is hebben enkele miljoenen belgen zondag weer gezien. Een heel team laten kapot rijden en dan zelf te falen bij de afwerking net als het WK vorig jaar .En Bernard steek toch telkens de schuld niet bij vdp als VA faalt man want buiten zijn 2 tegen aanvallen van 50 meter op julian heeft hij het wiel gekozen van vdp & is er niet meer uitgekomen
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Parcours voor vandepoel ...! Een van de mooiste koersen van het jaar Dat de beste mag winnen eh En laat ons hopen mooi weer en mooie wedstrijd 👍
 • Luc Verhaegen

  1 maand geleden
  Ben het helemaal eens met bernard vermeulen en inderdaad is Wout veel volwassener als vdp profiteert van wout is net als de vader die was daar ook goed in .
 1. Het weer in Parijs-Roubaix houdt Belgen bezig: “Niemand kijkt uit naar valpartijen. Maar ze zullen er zijn...”
  Play
  Parijs-Roubaix
  17

  Het weer houdt Belgen bezig: “Niemand kijkt uit naar valpartij­en. Maar ze zullen er zijn...”

  Parijs-Roubaix in oktober. Dus kijken de renners met veel belangstelling naar de buienradar-app op hun telefoon. Het weer van morgen is tijdens de ploegvoorstelling uiteraard al een item. Victor Campenaerts denkt dat er bij regenweer geen vroege vlucht zal ontstaan. Sep Vanmarcke weet dan weer dat de factor geluk ontzettend belangrijk wordt. “Het is allemaal één groot vraagteken.”