Foto Birger Vandael
Volledig scherm
© Foto Birger Vandael

Dream Creations schenkt 2.900 euro aan Mediclowns en Rode Kruis

 1. Aantal coronapatiënten bij Noorderhart Mariaziekenhuis blijft dalen
  Pelt

  Aantal coronapa­tiën­ten bij Noorder­hart Mariazie­ken­huis blijft dalen

  Het aantal coronapatiënten bij Noorderhart Mariaziekenhuis blijft verder dalen. Momenteel zijn er 15 patiënten met COVID-19 in Noorderhart Mariaziekenhuis, waarvan 4 op intensieve zorg. Er zijn geen patiënten met een vermoeden van COVID-19. Er is daarnaast 1 patiënt met COVID-19 in Noorderhart Revalidatie & MS. Op die manier telt het ziekenhuis weer twee coronagevallen minder dan eerder deze week, toen er nog sprake was van 17 patiënten én vijf personen op de intensieve afdeling.
 2. Politie Lommel vraagt extra waakzaamheid na inbraakgolf
  Lommel

  Politie Lommel vraagt extra waakzaam­heid na inbraak­golf

  De politie Lommel vraagt extra waakzaamheid namens de inwoners. “De afgelopen dagen stelden onze interventieploegen meerdere woninginbraken vast in de stad”, klinkt het. “De meeste inbraken gebeuren tussen 17 uur en 21 uur. De woning wordt meestal betreden via braak aan de achterzijde, meer bepaald via een raam of deur. Wij vragen jullie om extra waakzaam te zijn voor verdachte personen, voertuigen en handelingen. Via de dienst 101 vragen wij om belangrijke info door te geven. We hebben het dan over een nauwkeurige plaatsbepaling van het voorval, het aantal verdachten en zo mogelijk een persoonsbeschrijving, de kenmerken van het voertuig en de vluchtrichting.”
 3. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.