(Archiefbeeld)
Volledig scherm
(Archiefbeeld) © Baert Marc

Vrouw dient klacht in na jarenlang partnergeweld: “Ze zoekt gewoon erkenning”

OverijseEen man uit Overijse riskeert 9 maanden cel voor verschillende gevallen van partnergeweld. 

 1. Christophe De Keyser na debuut op de halve triatlon: “Wist dat ik moest doseren, maar als leider van een wedstrijd is dat lastig”
  triatlon

  Christophe De Keyser na debuut op de halve triatlon: “Wist dat ik moest doseren, maar als leider van een wedstrijd is dat lastig”

  Triatleet Christophe De Keyser maakte afgelopen weekend in de Oostenrijkse Challenge van Sankt-Pölten zijn debuut op de lange afstand (1,9km zwemmen, 90km fietsen en 21,1km lopen) en hij deed het daar lang niet onaardig. De Overijsenaar kwam als één van de snelsten uit het water en zat lange tijd in de kopgroep. Daardoor ging hij echter in overdrive, wat hij vooral in het laatste deel van het fietsen en in het lopen cash moest betalen. Hij eindigde uiteindelijk als 47ste.
 2. Protestactie tegen nieuwe tram Neder-over-Heembeek: “Lijkt wel spelletje om inwoners te dwarsbomen”
  PREMIUM
  Neder-Over-Heembeek

  Protestac­tie tegen nieuwe tram Ne­der-over-Heem­beek: “Lijkt wel spelletje om inwoners te dwarsbomen”

  Bewoners van Neder-over-Heembeek protesteerden zaterdag tegen een nieuwe tramlijn in hun buurt. Ze willen niet dat de nieuwe lijn door de smalle straatjes in de wijk rijdt. Dat zou te veel parkeerplaatsen kosten en slecht zijn voor ondernemers, zo vrezen de actievoerders. “Het is gekkenwerk om zo’n zwaar voertuig door straatjes met crèches en peutertuinen te laten rijden.”