Aan de Markthal in Overijse was het vrijdagmiddag op een bepaald moment tot een uur aanschuiven om zonder afspraak gevaccineerd te kunnen worden.
Volledig scherm
Aan de Markthal in Overijse was het vrijdagmiddag op een bepaald moment tot een uur aanschuiven om zonder afspraak gevaccineerd te kunnen worden. © rv

Vaccinaties zonder afspraak in Markthal succes: ruim 250 mensen laten zich inenten

Overijse/Hoeilaart/TervurenEen dag na de tegenvaller in de Skyhall in Zaventem was de vaccinatie zonder afspraak in de Markthal in Overijse vrijdag wel een succes. Ruim 250 mensen lieten zich vaccineren met het vaccin van Johnson&Johnson. De vroege vogels moesten wel tot een uur aanschuiven voor hun prikje.

  1. Gemeente organiseert wandeling naar aanleiding van Dag van de Trage Weg
    Overijse

    Gemeente organi­seert wandeling naar aanleiding van Dag van de Trage Weg

    Nu zondag organiseert de gemeente Overijse in het kader van de Dag van de Trage Weg een tragewegenwandeling in de natuur van de druivengemeente. Een natuurgids leidt de deelnemers langs waterrijke gebieden in de IJsevallei en de bosrijke hellingen. De wandeling gaat langs verschillende trage wegen zoals ’t Gezuurde Veld, het Sint-Elisabethveld en het Nachtergaelenpad. Honden zijn toegelaten. De afstand van de wandeling bedraagt 10 kilometer. Het vertrek is voorzien aan bezoekerscentrum Dru!f. Deelnemers moeten 3 euro betalen. Een ticketje kan gekocht worden via de webwinkel van de gemeente.