De recyclageparken van Overijse en Hoeilaart zijn vanaf zaterdag alleen op afspraak toegankelijk.
Volledig scherm
De recyclageparken van Overijse en Hoeilaart zijn vanaf zaterdag alleen op afspraak toegankelijk. © rv

Recyclageparken vanaf zaterdag alleen op afspraak toegankelijk

Hoeilaart/OverijseNu de coronacijfers opnieuw in stijgende lijn liggen, beslist afvalintercommunale Interrand om haar recyclageparken in Hoeilaart en Overijse weer alleen op afspraak toegankelijk te maken. Vanaf zaterdag is een vrij bezoek er verboden.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Controleur aangevallen aan Brussel-Zuid: “We zijn geshockeerd door dit soort gewelddadig gedrag tegen mensen die enkel hun werk doen”
  Brussel

  Controleur aangeval­len aan Brus­sel-Zuid: “We zijn geshoc­keerd door dit soort geweldda­dig gedrag tegen mensen die enkel hun werk doen”

  Een controleur van Brussel Mobiliteit is dinsdagochtend aangevallen aan het treinstation Brussel Zuid toen hij daar een voertuig controleerde dat in overtreding was. Dat meldt Bruzz en Camille Thiry, woordvoerster van Brussel Mobiliteit, bevestigt het nieuws. De controleur zou een trap in de rug gekregen hebben en werd naar het ziekenhuis overgebracht.