De politie is op zoek naar deze overvaller. Hij bedreigde het personeel van een bedrijf langs de Brusselsesteenweg in Overijse.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar deze overvaller. Hij bedreigde het personeel van een bedrijf langs de Brusselsesteenweg in Overijse. © rv

Overvaller bedreigt werknemer Shurgard Overijse met mes: massale zoekactie met helikopter en speurhonden levert niets op

Langs de Brusselsesteenweg in Overijse heeft de politie maandagmiddag een grote zoekactie naar een gewapende overvaller gehouden. De man overviel rond 14 uur een Shurgard-filiaal langs de drukke steenweg en bedreigde een werknemer met een mes. Ondanks een lange zoekactie met de hulp van een helikopter en drie speurhonden wist de dader te ontkomen.

 1. Nu ook officieel: Overijse en Hoeilaart willen tot referentieregio Oost-Brabant behoren
  Hoeilaart/Overijse

  Nu ook officieel: Overijse en Hoeilaart willen tot referentie­re­gio Oost-Bra­bant behoren

  De gemeenten Overijse en Hoeilaart hebben nu ook officieel kenbaar gemaakt dat ze onderverdeeld willen worden in de referentieregio Oost-Brabant, samen met de drie andere druivengemeenten Tervuren, Huldenberg en Bertem. Minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) wilde hen onderbrengen in de regio Halle-Vilvoorde, maar daardoor zouden verschillende bestaande samenwerkingsverbanden onmogelijk worden.
 2. Minister Verlinden na omstreden ‘mondmaskervonnis’: “Ministerieel besluit blijft als rechtsgrond”
  Brussel

  Minister Verlinden na omstreden ‘mondmas­ker­von­nis’: “Ministeri­eel besluit blijft als rechts­grond”

  Het Brusselse parket is in beroep gegaan tegen het vonnis van een politierechter die een man vrijsprak voor het niet dragen van zijn mondmasker. Volgens de politierechtbank is er voor de mondmaskerplicht geen wettelijke basis. Grondrechtenspecialist en professor aan de Universiteit Saint-Louis in Brussel, Jogchum Vrielink, ziet in het vonnis vooral een aansporing om werk te maken van een zogenaamde ‘coronawet’. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden wijst er in een reactie op dat het ministerieel besluit in kwestie “overeind blijft”.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen