De politie is op zoek naar deze overvaller. Hij bedreigde het personeel van een bedrijf langs de Brusselsesteenweg in Overijse.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar deze overvaller. Hij bedreigde het personeel van een bedrijf langs de Brusselsesteenweg in Overijse. © rv

Overvaller bedreigt werknemer Shurgard Overijse met mes: massale zoekactie met helikopter en speurhonden levert niets op

Langs de Brusselsesteenweg in Overijse heeft de politie maandagmiddag een grote zoekactie naar een gewapende overvaller gehouden. De man overviel rond 14 uur een Shurgard-filiaal langs de drukke steenweg en bedreigde een werknemer met een mes. Ondanks een lange zoekactie met de hulp van een helikopter en drie speurhonden wist de dader te ontkomen.

 1. Politiezones in Halle-Vilvoorde zoeken dringend 456 extra agenten: “Steeds moeilijker om veiligheid te garanderen”
  PREMIUM
  Halle/Vilvoorde

  Politiezo­nes in Hal­le-Vilvoorde zoeken dringend 456 extra agenten: “Steeds moeilijker om veiligheid te garanderen”

  De korpschefs van de politiezones in het arrondissement Halle-Vilvoorde trekken – andermaal – aan de alarmbel omdat het tekort aan agenten steeds groter wordt. In het hele arrondissement is er immers een deficit van 456 lokale en federale agenten. Volgens Kamerlid Tim Vandenput moet het rekruteringssysteem gemoderniseerd worden en hij krijgt bijval van de korpschefs. “Want als er niet snel een oplossing komt, kan de veiligheid niet langer gegarandeerd worden.”
 1. Vijf griezelige verrassingen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’
  Play
  games

  Vijf griezelige verrassin­gen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’

 2. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit