Woonzorgcentrum Mariëndal in Overijse.
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Mariëndal in Overijse. © Dieter Nijs

Nu al dertien bewoners WZC Mariëndal besmet: één opgenomen in ziekenhuis

OverijseIn woonzorgcentrum Mariëndal in Overijse zijn nu al dertien bewoners besmet met het coronavirus. Ook drie personeelsleden die op de afdelingen Nellebeek en IJse werken, testten positief.

 1. “Belang van cruciale regels kan niet voldoende onderstreept worden”: Zoniënwoud krijgt weer te maken met toestroom wandelaars en fietsers
  Brussel/Vlaamse Rand

  “Belang van cruciale regels kan niet voldoende onder­streept worden”: Zoniënwoud krijgt weer te maken met toestroom wandelaars en fietsers

  Het buitengewoon mooie weer bracht dit weekend heel wat wandelaars, fietsers en andere natuurliefhebbers naar het Zoniënwoud. Stephane Vanwijnsberghe, die aan het hoofd staat van de Bos en Natuur-afdeling van Leefmilieu Brussel, benadrukt dat het bos een kwetsbaar milieu is, maar vindt tegelijkertijd geen redenen om de huidige regels aan te scherpen.
 2. 9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!
  PREMIUM
  Steenhuffel/Wolvertem/Grimbergen/Vilvoorde/Hoeilaart/Overijse

  9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!

  Aan iedereen die op vrijdag altijd pasta eet: proficiat. Aan iedereen die vanaf nu pasta eet op vrijdag: ook proficiat! De horecazaken uit de buurt hebben veel te bieden. Er is voor elk wat wils in de buurt. Wil je een viergangen menu op sterrenniveau, dan kan dat. Net zoals je een goede steak, een pizza of een pot vol au vent op grootmoederswijze kan afhalen. Heb je geen zin om achter het fornuis te kruipen na een lange werkweek vanuit je eigen kot, maar heb je goesting in een feelgoodpasta? Wij lijsten de 9 pasta bolognese toppers uit de regio voor je op.
 1. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet

 2. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol