Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Baert Marc

Man weigert mondmasker te dragen in shop aan tankstation: “Ik ben anticorona”

OverijseEen dertiger riskeert zes maanden cel voor weerspannigheid. De man kwam een tankstation binnen zonder mondmasker aan. Toen de uitbater hem hierop aansprak, weigerde hij weg te gaan. Vervolgens keerde hij zich tegen de politie. Voor het niet dragen van zijn mondmasker riskeert hij een boete van 1.200 euro.

 1. Slachtoffer van aanslag in Zaventem Sébastien Bellin focust op BCT Overijse en triatlon: de ex-basketbalspeler neemt dit jaar deel aan Ironman in Hawaii
  Basketbal/triatlon

  Slachtof­fer van aanslag in Zaventem Sébastien Bellin focust op BCT Overijse en triatlon: de ex-basketbal­spe­ler neemt dit jaar deel aan Ironman in Hawaii

  BC Terlanen Overijse postte een berichtje op Facebookpagina dat ogenschijnlijk onbelangrijk leek, maar toch de aandacht trok. Sébastien Bellin (44) wordt coach bij de club. Hij zal zich volgend seizoen ontfermen over de U21. Wie het basketbal volgt, weet dat Bellin een grote naam is in deze sport. Bovendien was hij een van de slachtoffers van de aanslag in Zaventem. Meteen werd het wel opmerkelijk nieuws.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?