Marianne Stas moest dinsdag afscheid nemen van haar paard Ease, waarmee ze twee weken geleden nog 100 kilometer stapte van Overijse naar de paardenkliniek in Lummen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marianne Stas moest dinsdag afscheid nemen van haar paard Ease, waarmee ze twee weken geleden nog 100 kilometer stapte van Overijse naar de paardenkliniek in Lummen. © Karolien Coenen

“Hij is in mijn armen geboren en er nu helaas ook in gestorven”: eigenares van paard Ease treurt

Overijse“We hebben alles geprobeerd om Ease te redden, maar het mocht niet zijn…” Marianne Stas uit Overijse, die in vijf dagen tijd een tocht van 100 kilometer met haar ziek therapiepaard naar de paardenkliniek in Lummen aflegde, treurt om het overlijden van Ease na de complexe operatie. Toch tracht ze optimistisch te blijven. “Want ondanks dat hij continu pijn had, heeft hij zoveel mensen geholpen.”

 1. 9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!
  PREMIUM
  Steenhuffel/Wolvertem/Grimbergen/Vilvoorde/Hoeilaart/Overijse

  9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!

  Aan iedereen die op vrijdag altijd pasta eet: proficiat. Aan iedereen die vanaf nu pasta eet op vrijdag: ook proficiat! De horecazaken uit de buurt hebben veel te bieden. Er is voor elk wat wils in de buurt. Wil je een viergangen menu op sterrenniveau, dan kan dat. Net zoals je een goede steak, een pizza of een pot vol au vent op grootmoederswijze kan afhalen. Heb je geen zin om achter het fornuis te kruipen na een lange werkweek vanuit je eigen kot, maar heb je goesting in een feelgoodpasta? Wij lijsten de 9 pasta bolognese toppers uit de regio voor je op.
 2. Voor Rapid Leest-doelman Dries De Boodt is competitiestop logisch: “Ik beleef de gevolgen van corona op de eerste rij”
  eerste provinciale

  Voor Rapid Leest-doel­man Dries De Boodt is competitie­stop logisch: “Ik beleef de gevolgen van corona op de eerste rij”

  Na een lange periode vol vraagtekens schiepen de crisiscel van de KBVB in samenspraak met Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League maandag eindelijk duidelijkheid. In 2020 wordt er niet meer gevoetbald op onze amateurvelden. Rapid Leest-doelman Dries De Boodt (35), in het dagelijkse leven medewerker van pharmaceutisch multinational Johnson & Johnson, vindt de competitiestop niet meer dan logisch.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door