De Leonardtunnel gaat vrijdagnacht volledig dicht.
Volledig scherm
De Leonardtunnel gaat vrijdagnacht volledig dicht. © Marc Baert

Grote verkeershinder verwacht op R0: binnenring en Leonardtunnel vrijdagnacht helemaal afgesloten

In de nacht van vrijdag op zaterdag worden de Brusselse binnenring en de Leonardtunnel richting Waterloo volledig afgesloten voor het verkeer. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) verwacht veel hinder.

0 reacties

 1. Bloemengemeente deelt 1.000 pompoenplantjes uit
  Overijse

  Bloemenge­meen­te deelt 1.000 pompoen­plant­jes uit

  Overijse werd vorig jaar bekroond tot Bloemengemeente 2020-2021 en daarom wil de gemeente ‘de bloemetjes buiten zetten’. Zo worden op donderdagen 6 en 13 mei duizend pompoenplantjes uitgedeeld op de markt op het Stationsplein. Vanaf 11 mei kunnen de plantjes ook opgehaald worden in de bibliotheek en het administratief centrum De Vuurmolen. De inwoners krijgen de keuze uit twee plantjes: een soort om hele grote pompoenen te kweken en een soort om traditionele gewone pompoenen te kweken. Groeit er een mooie pompoen aan? Dan kunnen de inwoners meedoen aan de gemeentelijke pompoenwedstrijd op 24 oktober. Er worden drie winnaars met de meest origineel versierde pompoen gekozen en ook drie winnaars met de dikste pompoen.
 2. De ene blijft dicht, voor de andere kan het niet snel genoeg 8 mei zijn: zo denken horeca-uitbaters over heropening terrassen
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  De ene blijft dicht, voor de andere kan het niet snel genoeg 8 mei zijn: zo denken horeca-uitbaters over heropening terrassen

  Het is nu definitief: op 8 mei mogen we weer met z’n vieren op terras van een café en restaurant gaan zitten. Maar hoe kijken de café- en restaurantuitbaters uit onze regio naar die heropening? Staan zij – na een verplichte sluiting van bijna zeven maanden - te springen om klanten opnieuw onder strikte voorwaarden te ontvangen? Wij polsten bij enkele uitbaters uit Brussel en de rand.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”