Frédéric Flamand schakelde maandag al een dakwerker in om een zeil over het beschadigde dak te leggen. Voorlopig slapen hij en zijn gezin wat verderop op hotel.
Volledig scherm
PREMIUM
Frédéric Flamand schakelde maandag al een dakwerker in om een zeil over het beschadigde dak te leggen. Voorlopig slapen hij en zijn gezin wat verderop op hotel. © Baert Marc

Gezin met vier kinderen op hotel nadat boom op woning belandt: “We hebben heel veel geluk gehad”

Een gezin met vier kinderen uit Maleizen bij Overijse moet de komende dagen noodgedwongen op hotel overnachten. Storm Ciara zorgde er zondagmiddag namelijk voor dat een dikke beuk op het dak van hun woning in de Boslaan belandde. De schade is groot, maar gewonden vielen er niet. “Een wonder, want vijf minuten voor de boom viel, was één van de kinderen nog in de zwaarst getroffen kamer piano aan het spelen”, klinkt het.

  1. CAW Halle-Vilvoorde krijgt 9.000 mondmaskers van Haviland: “Meer dan welkom, want vraag naar psychologische hulpverlening stijgt”
    Halle-Vilvoorde

    CAW Hal­le-Vilvoorde krijgt 9.000 mondmas­kers van Haviland: “Meer dan welkom, want vraag naar psychologi­sche hulpverle­ning stijgt”

    De Intercommunale Haviland heeft 9.000 mondmaskers geschonken aan het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) Halle-Vilvoorde. De mondmaskers zullen voornamelijk aan cliënten worden aangeboden voor wanneer ze in contact komen met de hulpverleners. “Vaak zien we ze toekomen met een vuil mondmasker of eentje dat niet helemaal voldoet aan de normen”, zegt adjunct-directeur Wim Van Campenhout van het CAW.