Woonzorgcentrum Mariëndal in Overijse.
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Mariëndal in Overijse. © Dieter Nijs

Geen bezoek meer toegestaan in WZC Mariëndal na positieve test bewoner

OverijseDe bewoners van woonzorgcentrum Mariëndal in Overijse zullen het een tijdje zonder bezoek moeten doen. Eén van de bewoners in het rusthuis testte immers positief op het coronavirus, waardoor alle bezoek er verboden werd.

 1. VTM-chef Loïc Van Impe (27) onthult zijn zes horecatips in takeawaytijden
  PREMIUM
  Brussel/Vlaams-Brabant

  VTM-chef Loïc Van Impe (27) onthult zijn zes horecatips in takeaway­tij­den

  Tussen de drukte van de voorbereidingen voor zijn nieuw VTM-programma door, vond chef Loïc Van Impe (26) de tijd om ons zes takeawaytips uit de buurt van zijn thuishaven Tervuren voor te schotelen. Over dat nieuwe kookprogramma kan hij voorlopig weinig delen, maar met deze takeaways licht hij alvast een tipje van de sluier van wat hem dezer dagen culinair opwindt. “Om in deze akelige tijden de horeca te steunen, kun je best zoveel takeaway halen als je portefeuille toelaat.”
 2. Alle hens aan dek bij handelaars en zelfstandigen voor lockdown: “Kleine zelfstandige is de dupe van mensen die zich niet aan de regels houden”
  PREMIUM
  Zaventem/Overijse/Vilvoorde

  Alle hens aan dek bij handelaars en zelfstandi­gen voor lockdown: “Kleine zelfstandi­ge is de dupe van mensen die zich niet aan de regels houden”

  Nog een extra dagje openen, wat meer klanten dan normaal inplannen en een online verhuursysteem uitdokteren: de niet-essentiële winkels en zelfstandigen haalden afgelopen weekend voor een laatste keer alles uit de kast nu ze hun deuren voor zes weken moeten sluiten. Wij trokken naar een winkel, een kapper en een schoonheidssalon. “Dit is zonder twijfel het zwaarste jaar uit mijn hele carrière”, klinkt het.
 1. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas