Volledig scherm
© Photo News

De coronacijfers in Overijse van zaterdag 3 oktober

 1. “Belang van cruciale regels kan niet voldoende onderstreept worden”: Zoniënwoud krijgt weer te maken met toestroom wandelaars en fietsers
  Brussel/Vlaamse Rand

  “Belang van cruciale regels kan niet voldoende onder­streept worden”: Zoniënwoud krijgt weer te maken met toestroom wandelaars en fietsers

  Het buitengewoon mooie weer bracht dit weekend heel wat wandelaars, fietsers en andere natuurliefhebbers naar het Zoniënwoud. Stephane Vanwijnsberghe, die aan het hoofd staat van de Bos en Natuur-afdeling van Leefmilieu Brussel, benadrukt dat het bos een kwetsbaar milieu is, maar vindt tegelijkertijd geen redenen om de huidige regels aan te scherpen.
 2. Alle hens aan dek bij handelaars en zelfstandigen voor lockdown: “Kleine zelfstandige is de dupe van mensen die zich niet aan de regels houden”
  PREMIUM
  Zaventem/Overijse/Vilvoorde

  Alle hens aan dek bij handelaars en zelfstandi­gen voor lockdown: “Kleine zelfstandi­ge is de dupe van mensen die zich niet aan de regels houden”

  Nog een extra dagje openen, wat meer klanten dan normaal inplannen en een online verhuursysteem uitdokteren: de niet-essentiële winkels en zelfstandigen haalden afgelopen weekend voor een laatste keer alles uit de kast nu ze hun deuren voor zes weken moeten sluiten. Wij trokken naar een winkel, een kapper en een schoonheidssalon. “Dit is zonder twijfel het zwaarste jaar uit mijn hele carrière”, klinkt het.
 1. Huldenberg en Overijse zijn officiële fandorpen voor WK wielrennen 2021: “De kans om onze heuvelrijke gemeente ook toeristisch op te waarderen”
  Huldenberg

  Huldenberg en Overijse zijn officiële fandorpen voor WK wielrennen 2021: “De kans om onze heuvelrij­ke gemeente ook toeris­tisch op te waarderen”

  Nadat de 2021 UCI Road World Championships eerder al Keerbergen en Tervuren omarmden als officieel WK-dorp, valt diezelfde eer nu ook aan Huldenberg en Overijse te beurt. Alle officiële WK-dorpen spelen samen met de vier start- en aankomststeden (Knokke-Heist, Brugge, Antwerpen en Leuven) een prominente rol bij de 2021 UCI Road World Championships.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?