De vijf vrienden van EvenementO maken zaterdag vanuit een studio op een geheim gehouden locatie een Valentijnsshow.
Volledig scherm
De vijf vrienden van EvenementO maken zaterdag vanuit een studio op een geheim gehouden locatie een Valentijnsshow. © rv

Chalet d’Amour brengt Valentijn in elke huiskamer in Overijse

OverijseDe vijf vrienden van EvenementO, een vereniging die allerlei activiteiten in Overijse op poten wil zetten, zullen zaterdag op een coronaveilige manier Valentijn in elke huiskamer in de druivengemeente trachten te brengen. Ze doen dat met Chalet d’Amour, een online te bekijken show.

 1. Motorrijder (58) overlijdt bij aanrijding met vrachtwagen op gevaarlijke weg in Hoeilaart: “Maximumsnelheid gaat omlaag”
  Hoeilaart

  Motorrij­der (58) overlijdt bij aanrijding met vrachtwa­gen op gevaarlij­ke weg in Hoeilaart: “Maximum­snel­heid gaat omlaag”

  Een man uit het Waals-Brabantse Terhulpen (58) is woensdagochtend omgekomen bij een ongeval op de Terhulpensesteenweg in Hoeilaart. Uit de eerste vaststellingen van de verkeersdeskundige blijkt dat de motorrijder uitweek voor twee vossen op de weg. De burgemeester van Hoeilaart sloot enkele weken geleden nog een akkoord met het Vlaams gewest om de gevaarlijke weg veiliger te maken.“Elk jaar gebeurt er op die baan wel een ongeval”
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek