Woensdag en donderdag werden in totaal 600 bomen geplant op de Zuidflank.
Volledig scherm
Woensdag en donderdag werden in totaal 600 bomen geplant op de Zuidflank. © Gemeente Overijse

600 nieuwe bomen op Zuidflank moeten Overijse helpen om Boomcharter te halen

OverijseWoensdag en donderdag hebben vrijwilligers, kinderen en de dorpsraad van Overijse centrum zowat 600 jonge bomen geplant op de Zuidflank. Het is één van de vele boomplantacties die de gemeente moeten helpen om tegen 2024 over 25.000 meer bomen dan in 2019 te beschikken.

  1. Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadevergoeding: “Ze erkennen mij niet als slachtoffer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”
    PREMIUM

    Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadever­goe­ding: “Ze erkennen mij niet als slachtof­fer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”

    Al zeven jaar lang vraagt voormalig luchthavenmedewerkster Danielle Iwens (59) om door de verzekeringsmaatschappij erkend te worden als slachtoffer. Ze beschrijft hoe ze keer op keer haar verhaal moet doen aan verschillende expertiseartsen en intussen eindeloos lang wacht op de afhandeling van haar dossier. “Sinds vorig jaar werk ik ook niet meer op de luchthaven. Die aanslagen hebben alles veranderd, en ik ben op.”
    Brussel