De samenwerking met de Vlaamse Ombudsman is gedurende de eerste drie jaar gratis. Daarna wordt er mogelijk wel een kostprijs aangerekend. (foto: gemeentehuis Opglabbeek)
Volledig scherm
De samenwerking met de Vlaamse Ombudsman is gedurende de eerste drie jaar gratis. Daarna wordt er mogelijk wel een kostprijs aangerekend. (foto: gemeentehuis Opglabbeek) © Borgerhoff

Vlaamse Ombudsman voor Oudsbergen

Tijdens de laatste zitting keurde de gemeenteraad van Oudsbergen het klachtenreglement goed. Opvallend is dat de gemeente de Vlaamse Ombudsman inschakelt om indien nodig als neutrale derde partij te bemiddelen. 

0 reacties

  1. Na twee jaar pandemie keert Live in Hasselt terug: “Dit festival is een begrip en ik wil dat in stand houden”
    PREMIUM
    Hasselt

    Na twee jaar pandemie keert Live in Hasselt terug: “Dit festival is een begrip en ik wil dat in stand houden”

    Gent heeft de Gentse Feesten, Leuven viert Marktrock, en in Hasselt ga je naar ‘Live in Hasselt’. Nu zaterdag vinden er verschillende optredens plaats op vier grote pleinen in de stad, en meer dan twintig cafés in het centrum zijn betrokken bij de organisatie. Initiatiefnemer Raf Tilliard hoopt met de organisatie het werk verder te zetten van Johny en Oetje Joris. “Dit konden we alleen maar realiseren met de steun van de stad en de horecabazen!”, kijkt hij razend enthousiast vooruit.