Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Geert De Rycke

Snoeiwerken lopen mis in Oudsbergen, man (61) sterft onder boom

OudsbergenAan Plokroy in Oudsbergen is zaterdagmiddag een zwaar arbeidsongeval gebeurd tijdens het snoeien van bomen en takken. Een man kwam er onder een boom terecht en overleed ter plaatse.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Sterk KRC Genk Ladies en Lisa Petry stunten tegen Club Brugge: “We doen weer helemaal mee”

  Sterk KRC Genk Ladies en Lisa Petry stunten tegen Club Brugge: “We doen weer helemaal mee”

  Een gemotiveerd en sterk spelend KRC Genk Ladies nam zaterdag met bravoure de maat van Club Brugge. De Genkies speelden een knappe eerste helft en dwongen kans na kans af. Uitblinkster Lisa Petry verzilverde op slag van rust het overwicht met een verdiend doelpunt. Na de pauze was er langs beide zijden veel strijd, maar minder doelkansen. Na een lepe dieptepas van Petry telde Gwen Duijsters de Bruggelingen helemaal uit. “We benen het vijfde geklasseerde AA Gent bij en doen weer voluit mee voor een plaats in de Play Off 1", juichte Petry na afloop.
 3. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.