Sentower Park in Oudsbergen
Volledig scherm
Sentower Park in Oudsbergen © Borgerhoff

Sentower Park koopt gronden van gemeente

OudsbergenSentower Park heeft grond van het gemeentebestuur gekocht om in plaats van de huidige tenten er een permanente stalling te voorzien. Er komen ook vrachtwagenparkeerplaatsen en een waterbuffer.

 1. West-Vlaming wil trappen afrijden aan Terhills en komt ten val
  Dilsen-Stokkem

  West-Vla­ming wil trappen afrijden aan Terhills en komt ten val

  In de Nationaal Parklaan in Dilsen-Stokkem is afgelopen woensdag omstreeks 10.15 uur een West-Vlaming gewond geraakt bij een ongeval. De 34-jarige man uit Vleteren wilde er de fietsroute volgen. Ter hoogte van de trappen kwam hij op het idee om de trappen af te rijden. Hierbij kwam de man volgens politie Maasland ongelukkig ten val. Hij moest overgebracht worden naar het ziekenhuis van Genk voor verzorging.
 2. Stad Genk zet voortaan veiligheidsdrone in om hulpdiensten te ondersteunen: “Dé manier om cruciale minuten te besparen”
  PREMIUM
  Genk

  Stad Genk zet voortaan veilig­heids­dro­ne in om hulpdien­sten te ondersteu­nen: “Dé manier om cruciale minuten te besparen”

  Stad Genk lanceert samen met telecomoperator Citymesh en S-Lim een project met een veiligheidsdrone die beelden maakt tijdens de eerste minuten bij levensbedreigende situaties. Dankzij de technologie en software van deze drone kunnen de hulpdiensten sneller en efficiënter informatie verzamelen bij incidenten. De drone wordt gestationeerd op het dak van politiezone Carma in Genk en wordt in een eerste fase door de Brandweerzone Oost-Limburg gebruikt.