Gianni De Simone, aka rapper Aria, heeft een nummer gemaakt dat een ode is aan belangrijke vrouwen in zijn leven. Het maken van dat positieve nummer heeft ook geholpen in het verwekingsproces na het overlijden van zijn mama. Zij is vorig jaar heengegaan na twee jaar te strijden tegen borstkanker. De assen van zijn mama zijn uitgestrooid onder een lindeboom in hun tuin.
Volledig scherm
PREMIUM
Gianni De Simone, aka rapper Aria, heeft een nummer gemaakt dat een ode is aan belangrijke vrouwen in zijn leven. Het maken van dat positieve nummer heeft ook geholpen in het verwekingsproces na het overlijden van zijn mama. Zij is vorig jaar heengegaan na twee jaar te strijden tegen borstkanker. De assen van zijn mama zijn uitgestrooid onder een lindeboom in hun tuin. © Mine Dalemans

Rapper Aria eert betekenisvolle vrouwen in nieuw nummer: “Na het verlies van mijn mama wilde ik een positieve boodschap naar buiten brengen”

Oudsbergen‘Ode aan de vrouw’: zo heet het nieuwe nummer van Gianni De Simone (29), beter bekend als Aria en lid van het Limburgs hiphopcollectief Goeie Jongens. In de track eert hij tal van vrouwen die een belangrijke rol in zijn leven hebben gespeeld, onder wie zijn mama die een jaar geleden overleed aan borstkanker. “Ik ben zo trots op mezelf dat ik tijdens het verwerkingsproces een positief nummer heb kunnen creëren”, vertelt de Oudsbergse rapper.

 1. Luik laat terrassen op 1 mei openen, Hasselt en Sint-Truiden blijven braaf hopen: “Mensen snakken naar motivatie”
  Hasselt/Sint-Truiden

  Luik laat terrassen op 1 mei openen, Hasselt en Sint-Trui­den blijven braaf hopen: “Mensen snakken naar motivatie”

  Terwijl de gouverneur van Luik belooft om de heropening van de terrassen op 1 mei niét te zullen tegenhouden ongeacht wat het Overlegcomité woensdag beslist, blijft Hasselt braaf afwachten. “Wij blijven uitvoeren wat de regering beslist, maar hopen wél dat ze een verstandige keuze maakt”, zegt kabinetschef Jan Wouters van burgemeester Steven Vandeput (N-VA).
 1. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den

 2. Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar
  Play
  Flikken BXL

  Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar