Een beeld van een Kempische fuifbus.
Volledig scherm
Een beeld van een Kempische fuifbus. © Vanderveken

Oudsbergen uit kritiek op nieuw reglement voor fuifbussen: “Factuur wordt doorgeschoven naar jeugdverenigingen”

In het nieuwe reglement van de provincie omtrent fuifbussen, staat dat de provincie financieel tussenkomt voor een bedrag van maximaal 50% van de kosten voor het inleggen van een fuifbus, met een maximum van 400 euro per fuifbus. De overige 50% is dus voor de fuiforganisator. Vanuit Oudsbergen wordt er kritiek geuit daarop: “Het is onaanvaardbaar dat de factuur voor de helft wordt doorgeschoven naar de verenigingen”, zegt Marco Goossens (CD&V), schepen voor Kinderen en Jongeren.

0 reacties

  1. Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen make-upbox: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”
    PREMIUM
    Hasselt

    Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen ma­ke-up­box: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”

    “Als je dochter afkomt met de vraag naar make-up, wil je alleen maar het beste”, zegt Stephanie Planckaert. En dus brengt de telg van de populaire familie, samen met haar dochter Iluna, een eigen ‘natuurlijke make-upbox’ op de markt. Dat doet ze met Caroline Rigo van Café Beauté in Hasselt en Knokke. “Ja, we hebben alles op voorhand getest.”