Oudsbergenaren bouwen mee aan hun buurt
Volledig scherm
Oudsbergenaren bouwen mee aan hun buurt © Gemeente Oudsbergen

Oudsbergen creëert ‘zorgzame buurten’

OudsbergenDe gemeente Oudsbergen zet in op ‘zorgzame buurten’. Dat is een plaats waar iedereen zich thuis voelt, waar er voldoende ontmoetingskansen zijn en waar buurtbewoners elkaar helpen. Om zulke buurten te creëren, werken Oudsbergen en RIMO Limburg samen met de bewoners, professionele hulpverleners en sleutelfiguren in de buurt. De eerste buurtanalyse loopt momenteel in de wijk ‘Nieuwe Kempen’.

  1. Noura (33) verwent Hasselaar met plantaardige lunch en zoetigheden bij ‘In ‘t Grün’: “Een droom die eindelijk uitkomt”
    PREMIUM
    Hasselt

    Noura (33) verwent Hasselaar met plantaardi­ge lunch en zoetighe­den bij ‘In ‘t Grün’: “Een droom die eindelijk uitkomt”

    Alle horeca-uitbaters mogen eindelijk weer doen wat ze het liefste doen, en daarbovenop krijgt Hasselt er nog een splinternieuwe zaak bij. In de Ridderstraat opent de Zonhovense Noura Khenfi (33) ‘In ‘t Grün’, waar ze voortaan Hasselaar én passant met haar plantaardige bak- en kookkunsten in de watten legt. “Een plek waar je kan genieten van lokale thee of koffie, verse lunch en gebak, maar waar vooral iedereen welkom is”, aldus Noura.