Corona heeft Oudsbergen al langer in haar macht, zoals we hier bij deze lokale bank ook duidelijk zien.
Volledig scherm
Corona heeft Oudsbergen al langer in haar macht, zoals we hier bij deze lokale bank ook duidelijk zien. © Xavier Piron / Photonews

Opstart participatieforum verenigingen en vrije tijd uitgesteld

OudsbergenHet opstartmoment van het nieuwe participatieforum verenigingen en vrije tijd, gepland op 29 november, wordt uitgesteld. Veel geïnteresseerden gaven door de stijgende coronacijfers verstek, waarop het gemeentebestuur besliste om een nieuwe datum te zoeken.

  1. Patro Eisden plukt Maasmechelaar Simon Bammens weg bij Thes: “Ik wil hard werken en een meerwaarde voor de ploeg worden”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Patro Eisden plukt Maasmeche­laar Simon Bammens weg bij Thes: “Ik wil hard werken en een meerwaarde voor de ploeg worden”

    Je moet het maar meemaken. Vorige week werd Maasmechelaar Simon Bammens weggeplukt bij reeksgenoot THES en enkele dagen later zit hij niet enkel in de kern voor de partij in Knokke, maar mag hij in de slotfase ook de 1-2 voorsprong helpen over de streep trekken. Wat een debuut! “Uiteraard was ik blij en dankbaar voor zoveel vertrouwen, maar de belangrijke driepunter voor de ploeg maakte me het meest gelukkig. De viering achteraf was top en gaf een onvergetelijk gevoel”, geniet de 24-jarige verdediger nog na.