Wolvin Noëlla
Volledig scherm
PREMIUM
Wolvin Noëlla © ANB

“Noëlla en August zijn heus al een koppel”, wolvenexpert over de komst van wolvin Noëlla

Noëlla. Zo heet de nieuwe wolvin die nu zelfs op beeld is vastgelegd én in het gebied van wolf August ronddoolt. Waar komt zij vandaan en hoe hebben de twee elkaar gevonden? “Spreek al maar van een echt koppel. Ze zijn nog niet samen gefilmd, maar er bloeit zéker iets mooi", zegt wolvenexpert Jan Loos van Welkom Wolf.

14 reacties

 • SABINE TAVERNIER

  2 jaar geleden
  Laat die dieren gerust!!!
 • Raymond De Ridder

  2 jaar geleden
  2 wolven in Vlaanderen en wij hebben al een expert. Na volgende verkiezingen een ministerie van wolfzaken. Dat is iets voor de Weyts.
 • ludo scheepmans

  2 jaar geleden
  Koppel in wolven bestaat niet is een roedel.
 • Ludo Wouters

  2 jaar geleden
  Ja Wim, ze komen uit Duitsland en Nederland verborgen in een camion. Geloof jij nu echt dat die wolven zomaar opeens naar België komen? En iedereen is bereid om de nu al 103 miljoen euro te betalen voor wolven die je waarschijnlijk nooit zult zien en die schapen en andere huisdieren doden? Loos is heel goed aan het verdienen met zijn Welkom Wolf, idem zoals Anuna met haar klimaat.
 • Juliette Francois

  2 jaar geleden
  Trouwens de eerste bruine beren woonden ook in België. Geen wolven zonder beren... De eerste zijn al onderweg met hun "walkie talkie". Euh pardon, puur toevallig bedoel ik natuurlijk...
 1. Opgepast: inbrekers actief in Hasselt
  Hasselt

  Opgepast: inbrekers actief in Hasselt

  In januari zijn de dagen kort en de nachten lang. Het is die periode waarin inbrekers het meest actief zijn en dat is ook dit weekend weer gebleken in Hasselt. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er op minstens drie plaatsen in de stad ingebroken. Aan de Droogvennelaan werd een raam opengebroken, maar lijkt er op het eerste zicht geen nadeel te zijn. In de Leeuweriklaan gingen de inbrekers aan de haal met een som geld en juwelen. Juwelen waren ook in de Kliniekstraat het onderwerp van de diefstal. Politie Limburg Regio Hoofdstad maakte telkens notie van de diefstal.