Eén van de bekendste verenigingen uit Oudsbergen: KSK Meeuwen.
Volledig scherm
Eén van de bekendste verenigingen uit Oudsbergen: KSK Meeuwen. © Dick Demey

Nieuwe reglementen voor verenigingen

Oudsbergen hanteert vanaf 1 januari verschillende nieuwe reglementen voor de Oudsbergse verenigingen. Die vervangen de oude reglementen van de voormalige gemeenten Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek.

0 reacties

 1. ASSISEN. Speurders sommen bezwarende elementen voor vermeende opdrachtgever Martino Trotta op maar die blijft ontkennen: “getuigen in mijn nadeel werden betaald door de Aquino’s”
  Oudsbergen/Maasmechelen

  ASSISEN. Speurders sommen bezwarende elementen voor vermeende opdrachtge­ver Martino Trotta op maar die blijft ontkennen: “getuigen in mijn nadeel werden betaald door de Aquino’s”

  Speurders van de Federale Gerechtelijke Politie Limburg toonden hoe ze in twaalf verhoren vijfenveertig uur lang antwoorden probeerden te krijgen van Martino Trotta op de bezwarende elementen in zijn richting. Maar Trotta loste niets. “Ik ben geen opdrachtgever, ik heb niemand iets gevraagd en ik heb van niemand schrik,” hield de ex-restaurantuitbater uit Zutendaal vol.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.