Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Rijnhout Media

Man steekt liefdesrivaal met mes in de buik: vier jaar cel gevorderd

R. (42) uit Oudsbergen riskeert een celstraf van vier jaar omdat hij zijn liefdesrivaal op 11 maart vorig jaar met een mes in de buik stak. Op 26 februari 2018 had de man ook zijn polsen overgesneden, waarna hij agressief uithaalde naar politieagenten en ambulanciers die hem ter hulp snelden. “Ik was onder invloed van alcohol en drugs ”, gaf R. toe.

 1. Hasseltse caféuitbaters maken zich klaar voor heropening terrassen op 8 mei: “Nieuwe meubelen én extra mankracht onderweg”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hasseltse caféuitba­ters maken zich klaar voor heropening terrassen op 8 mei: “Nieuwe meubelen én extra mankracht onderweg”

  Het Overlegcomité heeft beslist: vanaf 19 april komt er een einde aan de ‘paaspauze’, weliswaar mét perspectief voor de horecauitbaters. Een volledige heropening laat de overheid nog niet toe, al mogen de terrassen vanaf 8 mei wel opnieuw uitgehaald worden. D-day waar ook de Hasseltse caféuitbaters zich (met gezonde zenuwen) op voorbereiden.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?