Elvya Dulcimer in haar huis samen met Neo, haar hagedis.
Volledig scherm
PREMIUM
Elvya Dulcimer in haar huis samen met Neo, haar hagedis. © Karolien Coenen

Kunstenares Elvya (29) leeft als Hobbit in Opglabbeek: “Ik vind contact met de aarde erg belangrijk”

OpglabbeekDiep in een bos in Opglabbeek woont de 28-jarige Elvya Dulcimer. Deze artistieke duizendpoot is onder meer muzikante, kunstenares, fotografe en schrijfster. En ze loopt altijd rond op blote voeten. Geen ordinaire huiskat voor deze jongedame: haar hagedis Tegu Neo wijkt niet van haar zijde. “Al zo lang ik me kan herinneren, speelt de fantasiewereld van Tolkien een sleutelrol in mijn leven,” vertelt de kleurrijke dame.

  1. Op huizenjacht in… Kwaadmechelen: “Relatief goedkoop in vergelijking met buurgemeenten, maar dat merk je aan de vraag”
    PREMIUM
    Ham

    Op huizen­jacht in… Kwaadmeche­len: “Relatief goedkoop in vergelij­king met buurgemeen­ten, maar dat merk je aan de vraag”

    Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Kwaadmechelen, waar de relatief lage prijzen veel gegadigden lokken. “Ook steeds meer ondernemers en winkelketens komen naar Kwaadmechelen.”