De nieuwe naam werd feestelijk onthuld.
Volledig scherm
De nieuwe naam werd feestelijk onthuld. © Gemeente Oudsbergen

‘Kadee’ is nieuwe naam van eengemaakte kinderopvang in Oudsbergen

OudsbergenDe eengemaakte kinderopvang in Oudsbergen zal voortaan ‘Kadee’ heten. De kinderen en medewerkers selecteerden enkele opties uit 141 inzendingen. Daarna mochten alle Oudsbergenaren hun stem uitbrengen. Het bijhorende logo werd getekend door inwoner en illustrator van kinderboeken Frank Daenen.

 1. Paul Schreurs (Patro Eisden) over de tijd van toen: “Wij speelden in de jaren zestig voor tienduizend toeschouwers, dat kun je je nu niet meer voorstellen”
  Voetbal Traditieclubs

  Paul Schreurs (Patro Eisden) over de tijd van toen: “Wij speelden in de jaren zestig voor tiendui­zend toeschou­wers, dat kun je je nu niet meer voorstel­len”

  De nog steeds kwieke 83-jarige Paul Schreurs eist een apart hoofdstuk op in de clubgeschiedenis van Parto Eisden. Paul speelde vanaf zijn zestiende jaar in het eerste elftal bij Patro, dwong in 1960 mee de promotie af naar eerste klasse en was er na zijn voetbalcarrière jarenlang een begeesterde jeugdtrainer. Meer dan dertig opeenvolgende jaren was hij lid van ‘het Kleine Anderlecht’. En nu nog steeds volgt hij het nieuws over paars-wit op TV of in de krant.
 2. Nummer over verongelukte vriendin levert Hasseltse dj (32) gouden plaat op: “Draag haar voor altijd in m’n hart”
  Hasselt

  Nummer over verongeluk­te vriendin levert Hasseltse dj (32) gouden plaat op: “Draag haar voor altijd in m’n hart”

  Hasselaar Kenneth Claes (32) – beter bekend als dj en producer Kenn Colt – heeft zijn allereerste gouden plaat in ontvangst mogen nemen met ‘Come Back To Me’. Dat nummer droeg hij drie jaar geleden op aan zijn 22-jarige vriendin Dominique Lousberg, die het leven liet in een zwaar verkeersongeval. “Door dit nummer kan ik het gebeuren een plaats geven”, vertelt hij.
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring