Inge was ook de kracht achter de sociaal-artistieke initiatieven van Koen Vanmechelen, zoals het Cosmogolem project.
Volledig scherm
Inge was ook de kracht achter de sociaal-artistieke initiatieven van Koen Vanmechelen, zoals het Cosmogolem project. © RV

Inge Kindt, echtgenote van Koen Vanmechelen, overleden na lange strijd tegen kanker

Inge Kindt (53), de echtgenote en muze van kunstenaar Koen Vanmechelen, is begin deze week na een lange strijd tegen kanker overleden.

2 reacties

 • Hilda Thielens

  2 jaar geleden
  Innige deelneming aan gans de familie. Waarom ontnemen ze ons meestal mensen die hun schouders zetten onder zoveel goede werken , een gouden hartje is ons zo jong ontnomen.....why?? Why?
 • bart weckx

  2 jaar geleden
  Innige deelneming aan familie
 1. ASSISEN. Deskundigen schetsen ‘opgeblazen zelfbeeld’ van beschuldigden op moordproces van Silvio Aquino
  Oudsbergen

  ASSISEN. Deskundi­gen schetsen ‘opgeblazen zelfbeeld’ van beschuldig­den op moordpro­ces van Silvio Aquino

  Het college van deskundigen schetste voor het assisenhof in Tongeren een beeld van de persoonlijkheidsstructuren van vermeende opdrachtgever Martino Trotta en de vier ‘uitvoerders’ van de Hamidovic-clan die betrokken waren bij de moord op Silvio Aquino op 27 augustus 2015. Ze zijn allemaal toerekeningsvatbaar. Ook een opgeblazen zelfbeeld en narcistische trekken overheersen. Broer Dragisa Hamidovic (43), de man met het laagste IQ die als eerste bekentenissen aflegde, haalde met zijn ‘minst gestoorde persoonlijkheid’ de beste score.
 2. ZIEN. PXL-studenten en bedrijven nemen het tegen elkaar op in AI-racewedstrijd op Corda Campus
  Hasselt

  ZIEN. PXL-studenten en bedrijven nemen het tegen elkaar op in AI-racewed­strijd op Corda Campus

  Vrijdagmiddag was de Hasseltse Corda Campus voor de tweede keer het strijdtoneel van ‘Race to the Future’, de wedstrijd van MCU Cars aangedreven door... artificiële intelligentie. Corda Campus, PXL-Digital en PXL-Voka Young & Strong sloegen de handen opnieuw in elkaar voor deze spectaculaire race, waarbij studenten en bedrijven met een passie voor IT en technologie het tegen elkaar opnamen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.