De vrijwilligers brengen onder meer soep naar de getroffen gebieden.
Volledig scherm
De vrijwilligers brengen onder meer soep naar de getroffen gebieden. © RV

Groep uit Oudsbergen brengt soep en gasvuurtjes naar slachtoffers overstromingsgebieden

OudsbergenEen groep mensen uit Oudsbergen, aangesloten bij de lokale PVDA, gaat al enkele weken op dinsdag naar Verviers om de slachtoffers in de overstromingsgebieden te helpen. “Het verhaal van Judith Alders, madam soep van de PVDA in Genk, heeft ons getriggerd”, vertelt voorzitter van PVDA Oudsbergen Koen Rijks. 

 1. Wouter Corstjens en Patro Eisden winnen in Gent en blijven voor de elfde opeenvolgende keer ongeslagen: “Promotie naar 1B komt nu heel dichtbij”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Wouter Corstjens en Patro Eisden winnen in Gent en blijven voor de elfde opeenvol­gen­de keer ongeslagen: “Promotie naar 1B komt nu heel dichtbij”

  Een gefocust Patro Eisden raast met hoge snelheid doorheen de competitie in 1B en blijft voor de elfde opeenvolgende keer ongeslagen. Eisden liet Jong AA Gent nooit in de wedstrijd komen en won met 0-2. Elie Sam Bruce die na drie maanden blessureleed opnieuw een basisplaats veroverde, bedankte met twee mooie, typische spitsengoals. “Ik ben blij voor Elie. Hij zat diep en met zijn twee goals maakte hij zich meteen weer nuttig voor het team. Het zal hem deugd doen”, genoot kapitein Wouter Corstjens.
  Maasmechelen