An Knoops is de nieuwe schepen in Oudsbergen, Petra Vandewinkel (inzet) is het nieuwe gemeenteraadslid.
Volledig scherm
An Knoops is de nieuwe schepen in Oudsbergen, Petra Vandewinkel (inzet) is het nieuwe gemeenteraadslid. © Gemeente Oudsbergen

Gemeenteraad krijgt nieuwe voorzitter, schepen en raadslid

OudsbergenDoor het politieke afscheid van Lode Ceyssens ziet ook de Oudsbergse gemeenteraad er heel anders uit. Burgemeester Marco Goossens (CD&V) werd benoemd tot voorzitter, An Knoops (CD&V) legde de eed af als schepen en Petra Vandewinkel (CD&V) deed haar intrede in de gemeenteraad.

 1. RESTOTIP. Apéro Boules in Hasselt: “Genieten van fingerfood en burgers tijdens gezellig potje ‘boules’”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Apéro Boules in Hasselt: “Genieten van fingerfood en burgers tijdens gezellig potje ‘boules’”

  Hasselaren die in deze tijden een gezellige avond met vrienden of familie nog meer dan ooit weten te waarderen, kunnen sinds kort terecht bij Apéro Boules. Sinds afgelopen zomer is deze gloednieuwe zaak gelegen op Quartier Bleu, waar iedereen voortaan kan genieten van een potje ‘jeu de boules’ tijdens fingerfood, tapas of een smaakvolle burger. Wij proefden met plezier.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.