Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Mine Dalemans

Bestuurder belandt tegen boom: man (44) niet in levensgevaar

OudsbergenEen bestuurder (44) uit Wellen is vrijdagochtend met de wagen tegen een boom aan de Peerderbaan in Oudsbergen terechtgekomen. De man werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar.

 1. Lotte Arkens is boerin én advocate en mag zich binnenkort misschien Strafste Boerin van Vlaanderen noemen: “Voor en na mijn uren op kantoor sta ik koeien te melken”
  PREMIUM
  Oudsbergen

  Lotte Arkens is boerin én advocate en mag zich binnenkort misschien Strafste Boerin van Vlaanderen noemen: “Voor en na mijn uren op kantoor sta ik koeien te melken”

  ‘Een advocate met laarzen, overall en van tijd tot tijd een tennisracket’: Zo wordt de 26-jarige Lotte Arkens omgeschreven op Plattelands TV dat de komende tien weken op zoek gaat naar de Strafste Boerin van Vlaanderen. Ze groeide op in het varkensbedrijf van haar ouders in Borgloon en droomde van een toekomst in de landbouw. “Maar mama en papa pushten mij om breder te denken en dus werd het rechten", vertelt Lotte die als advocate tegenwoordig de belangen van collega-landbouwers verdedigt.
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Een fietsbrug over de Maas én onder de E314, tot in Nederland... Daar reageren overheden lauwtjes op: “Dit zou nochtans dé oplossing kunnen zijn”
  PREMIUM
  Maasmechelen

  Een fietsbrug over de Maas én onder de E314, tot in Nederland... Daar reageren overheden lauwtjes op: “Dit zou nochtans dé oplossing kunnen zijn”

  Het dossier van een mogelijke fietsbrug over de Maas, tussen Maasmechelen en het Nederlandse Stein, ligt weer op tafel. Een nieuw ontwerp van Studio BNL en Geonius geeft andere inzichten. Volgens de bedenkers is het plan haalbaar én vooral goedkoper dan het oude. Overheden reageren eerder lauw op het plan: een brug die onder de E314 zou doorlopen. “Een nieuwe brug kan slechts een meerwaarde zijn als ze iconisch is", zegt burgemeester Raf Terwingen (CD&V).