Beschuldigde Sandro Hamidovic
Volledig scherm
PREMIUM
Beschuldigde Sandro Hamidovic © BELGA

ASSISEN. Na zeven jaar bekent oudste broer Sandro Hamidovic: “Ik heb de schoten op Silvio Aquino gelost. Wat zou u doen als uw zoon voor uw ogen doodgeschoten wordt?”

Ousbergen/MaasmechelenSandro Hamidovic (52), oudste van de familieclan, heeft tijdens zijn getuigenis bekend dat hij de schoten op Silvio Aquino heeft gelost. Meer dan vijftig uur werd hij verhoord, en nooit gaf hij toe. Tot vandaag. “Ik zag mijn zoon neervallen. Hij zei ‘papa ik ga dood’. Daarna heb ik op Silvio geschoten met een semiautomatisch 9mm wapen. Hoeveel schoten ik afvuurde, weet ik niet meer.”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.