SIlvio Aquino werd op 27 augustus 2015 klemgereden en doodgeschoten in Opglabbeek
Volledig scherm
SIlvio Aquino werd op 27 augustus 2015 klemgereden en doodgeschoten in Opglabbeek © De redactie

ASSISEN. Medewerkster getuigt hoe Aquino-broer met een list binnendrong in het mortuarium waar neergeschoten Hamidovic-kompaan opgebaard lag

OudsbergenNet voor Silvio Aquino op 27 augustus 2015 met 7 kogels doodgeschoten werd op de Sint-Hubertuslaan in Oudsbergen, slaagde de jongste Aquino broer er nog in om een van zijn belagers met een afgenomen wapen neer te schieten. Een mortuariummedewerkster (33) van het UZ Leuven getuigde hoe een andere Aquino broer enkele weken later met een list binnendrong in het mortuarium om een foto van de doodgeschoten Samson (22) te maken. 

  1. Ode van Zita (15) uit The Voice Kids aan overleden opa wordt uitgebracht als debuutsingle: “Hij was voor mij als een tweede papa”
    PREMIUM
    Genk

    Ode van Zita (15) uit The Voice Kids aan overleden opa wordt uitge­bracht als debuutsin­gle: “Hij was voor mij als een tweede papa”

    Eind april verscheen de 15-jarige Genkse Zita Paulussen in The Voice Kids. Ze zong er ‘Dancing in the Sky’ van Dani and Lizzy, een eerbetoon aan haar overleden opa en hetzelfde nummer dat ze op zijn begrafenis zong. Nu brengt ze het nummer ook uit als debuutsingle. “Toen ik destijds opa vertelde dat ik zou deelnemen aan The Voice, vond hij dat geweldig”, legt ze uit. Dit weekend brengt de jonge zangeres haar single tijdens Genk on Stage.