Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © pr

Zware celstraf voor 19-jarige inbreker die 31 feiten in vier maanden pleegde

De amper 19-jarige Rami B. heeft 4 jaar cel en 800 euro boete gekregen omdat hij eind vorig jaar in amper 4 maanden tijd liefst 31 inbraken en inbraakpogingen pleegde, sommige zelfs met geweld. Omdat hij ook illegaal in het land is en daarvoor al verschillende malen werd opgepakt kreeg hij nog eens drie maanden cel erbij.

0 reacties

 1. Renovatie molen Acke en bijhorende molenaarshuis uit startblokken geschoten
  Oudenburg

  Renovatie molen Acke en bijhorende molenaars­huis uit startblok­ken geschoten

  In Oudenburg zijn de werken voor de renovatie van molen Acke en het bijhorende molenaarshuis in de Weststraat gestart. Sociale huisvestingsmaatschappij WoonWel kocht in 2010 bij openbare verkoop de gronden en panden. In 2019 werden bijkomend de panden van de voormalig drukkerij Smis aangekocht. “De site zal een ontmoetingsplaats worden met ruimte voor sociale en culturele activiteiten”, geeft WoonWel-voorzitter Romina Vanhooren mee.
 1. Nog op zoek naar opvang voor uw kroost tijdens de krokusvakantie? Op deze kampen in Oostende beleven ze leuke avonturen
  PREMIUM
  Oostende

  Nog op zoek naar opvang voor uw kroost tijdens de krokusva­kan­tie? Op deze kampen in Oostende beleven ze leuke avonturen

  Over exact een maand, op 15 februari, start de krokusvakantie. Naast een groot aanbod aan kampen in de paas- en zomervakantie heb je ook in februari al enkele opties om kinderen een leuke vakantieweek te bezorgen. Misschien geen overbodige luxe, met mogelijk een extra ‘afkoelweek’ omwille van de coronacijfers - de beslissing hierover valt wellicht volgende week. We zetten het aanbod op een rijtje.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo