Door het incident was er enige verkeershinder. De brandweer werd opgeroepen om de kiezelstenen te verwijderen.
Volledig scherm
Door het incident was er enige verkeershinder. De brandweer werd opgeroepen om de kiezelstenen te verwijderen. © Facebook/Nico Maene

Vrachtwagen verliest lading kiezelstenen aan rotonde bij snelweg

OudenburgIn de Stationsstraat in Oudenburg, aan de rotonde van het op-en-afrittencomplex van de A10, verloor een vrachtwagen woensdag rond 17 uur een twintigtal zakken met grind. 

 1. Voormalig sluiswachter Marcel (91) deelt zijn verhaal in ‘Iedereen Beroemd’: “Nog altijd bezeten door alles wat met water te maken heeft”
  PREMIUM
  Oudenburg

  Voormalig sluiswach­ter Marcel (91) deelt zijn verhaal in ‘Iedereen Beroemd’: “Nog altijd bezeten door alles wat met water te maken heeft”

  Marcel De Gryse (91) maakt woensdagavond zijn opwachting in het populaire ‘Iedereen Beroemd’ op Eén. Daarin vertelt hij honderduit over het sluizencomplex van Plassendale, op de grens van Oudenburg en Oostende. “Ooit voeren wel duizend schepen per maand langs het sluizencomplex.” Zowat vijftig jaar lang was Marcel er actief. En nog altijd wipt hij op z’n koersfiets langs kanalen en rivieren.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?