Op het landbouwbedrijf van Stephan Blontrock in Ettelgem kwamen zeven lammetjes ter wereld.
Volledig scherm
Op het landbouwbedrijf van Stephan Blontrock in Ettelgem kwamen zeven lammetjes ter wereld. © rv

Van een verrassing gesproken: geit werpt flinke zevenling op boerderij in Ettelgem

OudenburgLandbouwer Stephan Blontrock en zijn vrouw Johanna Snauwaert wisten niet goed wat hen overkwam. Eén van hun geitjes is bevallen van maar liefst zeven kleintjes. “Dit moet haast een record in België zijn", glundert Stephan.

 1. Verpleegster (29) van COVID-afdeling brutaal aangevallen in duinen tijdens wandeling met hond: “Gezin keek toe alsof ze geweld doodnormaal vonden”
  PREMIUM
  Bredene/Oostende

  Verpleeg­ster (29) van CO­VID-afdeling brutaal aangeval­len in duinen tijdens wandeling met hond: “Gezin keek toe alsof ze geweld doodnor­maal vonden”

  De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van gratuit geweld in de duinen van Bredene, dinsdagnamiddag. Een vrouw (29) werd er op brutale wijze geslagen in het gezicht, nadat de dader eerst haar hondje aanreed met de fiets. Het gevolg: een inwendige bloeding in het hoofd en eigenlijk arbeidsongeschikt. “Ik zou beter thuis blijven, maar ze hebben me zo hard nodig in het ziekenhuis", getuigt ze.
 2. LEKKER LOKAAL Takeaway. Commanderie: “Geen praatjesmakers, wél harde werkers met passie voor hun vak”
  PREMIUM
  Westkerke

  LEKKER LOKAAL Takeaway. Commande­rie: “Geen praatjesma­kers, wél harde werkers met passie voor hun vak”

  Commanderie is het enige restaurant van Westkerke en ligt pal naast de Sint-Audomaruskerk, in het gebouw van de voormalige pastorie. De Duitse bezetter richtte er een commandopost op tijdens de Tweede Wereldoorlog, vandaar de naam. Sinds vijf jaar staan Laurenz en Tatyana aan het commando, nadat ze het gebouw hebben gekocht en volledig gerenoveerd tot een prachtige zaak. Waar staan ze nu, vijf jaar later en al maanden overgeschakeld op takeaway? Lees hier meer restaurantrecensies.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen