Ettelgem zou er de komende jaren anders gaan uitzien.
Volledig scherm
Ettelgem zou er de komende jaren anders gaan uitzien. © Jens Schaek

‘Toekomst voor Ettelgem’ nu écht van start: inwoners kunnen via atelier hun zegje doen

OudenburgHet startschot voor de grote veranderingen in Ettelgem komt wel héél dichtbij. Inwoners krijgen voor de ‘Toekomst voor Ettelgem’ een postkaartje in de bus met daarop het verloop en de voorstelling van het architectencollectief dat alles in goeie banen zal leiden. Iedereen zal ook zijn mening kunnen geven. 

 1. Verpleegster (29) van COVID-afdeling brutaal aangevallen in duinen tijdens wandeling met hond: “Gezin keek toe alsof ze geweld doodnormaal vonden”
  PREMIUM
  Bredene/Oostende

  Verpleeg­ster (29) van CO­VID-afdeling brutaal aangeval­len in duinen tijdens wandeling met hond: “Gezin keek toe alsof ze geweld doodnor­maal vonden”

  De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van gratuit geweld in de duinen van Bredene, dinsdagnamiddag. Een vrouw (29) werd er op brutale wijze geslagen in het gezicht, nadat de dader eerst haar hondje aanreed met de fiets. Het gevolg: een inwendige bloeding in het hoofd en eigenlijk arbeidsongeschikt. “Ik zou beter thuis blijven, maar ze hebben me zo hard nodig in het ziekenhuis", getuigt ze.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"