Vlaanderen Feest is op zoek naar kandidaten die wijkfeesten en verenigingsactiviteiten organiseren.
Volledig scherm
Vlaanderen Feest is op zoek naar kandidaten die wijkfeesten en verenigingsactiviteiten organiseren. © Vlaanderen Feest

Stel je kandidaat met je wijkfeest of verenigingsactiviteit voor Vlaanderen Feest

OudenburgVlaanderen Feest zal deze zomer eindelijk weer mogen plaatsvinden en vraagt de mensen die deze zomer een wijkfeest of verenigingsactiviteit organiseren dat bij hen te melden. Zo kom je in aanmerking voor een Vlaamse feestcheque tot 180 euro. Ook de stad Oudenburg roept haar inwoners op om buurtfeesten te organiseren in het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.